Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Výsledky a rizika selektivních modulátorů androgenních receptorů ve sportu podle prodeje SARMs

© avatars.mds

Během posledních let byly SARM velmi žádané mezi sportovci a kulturisty, kteří si přáli zvýšit svou svalovou hmotu a výkon. Mnoho sportovců považuje tyto látky za neškodné steroidy, které by mohly ovlivnit svaly stejně jako jakýkoli jiný tradiční steroid, ale s méně závažnými vedlejšími účinky.

Výsledky a rizika SARMS Explained in Sports by SARMs prodej

Před jejich použitím je však prvořadé, aby všichni měli znalosti o výhodách a rizicích spojených se SARM, zejména v konkurenčních sportech. S nárůstem SARMs prodeje je dalším ovlivňujícím faktorem dopad selektivních modulátorů androgenních receptorů, známých také jako SARMs.

Co jsi, SARME?

SARM patří do kategorie sloučenin vyvinutých pro jedinečnou práci na androgenním receptoru ve svalech a kostech. Zvyšuje růst svalů prostřednictvím této metody zaměřené na cíl.

Spalování tuků: SARM si klade za cíl přispět minimálním dopadem na jakoukoli část těla, na rozdíl od tradičních anabolických steroidů pracujících v celém těle, jako jsem já nebo srdce. Právě tato specifičnost akce je mezi sportovci velmi populární, aby si udrželi komplexní kontrolu nad svými fyzickými výsledky.

SARM výsledky ve sportu

Existuje několik důvodů, proč sportovci běží na SARM, a mezi nimi jsou významné výhody uvedené níže.

  1. Růst svalů: nejlepší způsob, jak pro atletické jedince používat SARM, je maximalizovat svalovou hmotu. V tomto případě je vhodný pro ty, kteří chtějí v krátké době hodně přibrat, aniž by užívali steroidy.
  2. Ztráta tuku: SARM přispívají ke snížení tělesného tuku a neohrožují svalovou hmotu; proto jsou užitečné běhemfáze řezání, kdy se sportovci potřebují zbavit přebytečného tuku bez ztráty síly.
  3. Zlepšená síla a výjimka: existují zprávy o zvýšené síle a výjimce od uživatelů SARM, což umožňuje sportovcům tvrdě trénovat a po delší dobu, což je v konkurenčních sportech považováno za prvořadé.

Selektivní povaha SARM umožňuje rychlé zotavení. To umožňuje sportovcům zotavit se z obzvláště tvrdého tréninku nebo soutěže mnohem dříve.

Rizika SARM ve sportu

I když existuje mnoho potenciálních přidaných výhod s použitím SARM, existují také potenciální rizika-zejména pokud jde o zneužívání nebo vnější lékařský dohled. Mezi klíčové obaly patří:

  1. Nedostatek regulace: SARM nejsou schváleny pro lidskou spotřebu FDA a dalšími takovými regulačními orgány. Proto často přicházejí na trh oznámené jako výzkumné chemikálie. Proto je velmi obtížné potvrdit jejich čistotu nebo bezpečnost.
  2. Hormonální nerovnováha: ačkoli SARM byly vyvinuty tak, aby byly selektivní, stále by mohly způsobit nerovnováhu v nepřirozené hormonální rovnováze těla, což často vytváří vedlejší účinky, jako jsou potlačené hladiny testosteronu, změny nálady a změny libida.

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

TABULKA

no articles
116.9 ms