Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Tipy a triky pro úspěšné předpovědi vítězných hokejových zápasů

© unsplash.com

“Jak poznat ještě před zápasem, který tým vyhraje, na to by jeden potřeboval snad vědmu,” říkáte si? Kdeže, tak to přeci není. Existuje mnoho způsobů, jak se vítěz dá odhadnout - ať už statistiky hráčů nebo celých klubů nebo třeba poměr sázek.

Prože i ostatní si hráče a týmy, na které sázejí, a je tak pravděpodobné, že nevsadí na nikoho, u koho očekávají, že prahraje. A to je předně způsob, jakým se můžete při sázení inspirovat v Legalcasino.cz. I tak se dá totiž nasát schopnost sledovat chování ostatních a podle něj pak reagovat.

Na co sázejí ostatní

Jak již bylo řečeno, neexistuje pravděpodobně žádná metoda, která by vám mohla dopředu zajistit výsledek nějakého sportovního utkání. Ale je mnoho faktorů, které vám pomohou se přiklonit k té nebo druhé variantě. Jednou z nich je sledování sázkových trendů a toho, na co sázejí ostatní. Kurzy jsou tedy dobrým vodítkem, které by vám mohlo ukázat, kam bude lepší vsadit. Víte, kde je zjistíte a jak poznat, který kurz je dobrý?

Pomůže minulost

Co člověk nevykouká v budoucnosti, mu může napovědět minulost. Mít znalosti analýzy a statistiky se může na poli sázení doopravdy vyplatit. Zejména, pokud je to vaše silná stránka, tak budete jako ryba ve vodě. Mnohé ukazatele pomáhají určit, který tým by mohl tentokrát být ten úspěšnější. Od sledování výkonu, tahu na branku, zranění nebo například úspěšných přesilovek za sebou - kdybychom vzali například hokej. Máte představu, kde také informace najít?

Doma nebo venku

Mnoho týmů má také poměrně nevyrovnané výkony co se týká hry na domácí půdě a mimo. Protože to z nějakého důvodu to má na hráče vliv, i když led je všude stejný. Ale například fandění není jiné, nebo jsou jiné šatny a prostředí stadionu jako takového. Takže najít si, jak je na tom vám postuzovaný tým například při hře venku, vám může napovědět, jak dopadne i jejich další zápas mimo vlastní hřiště.

Kondice a výdrž

Je dobré také sledovat kondici a výdrže jednotlivých hráčů a na základě toho posoudit formu celého týmu. Vždy se říká, že celý tým hraje jen tak, jak hraje jeho nejslabší článek. A v týmových a zejména tak rychlých sportech, jakým je hokej, to platí dvojnásobně. Prohlédněte si tedy několik posledních utkání a zhodnoťte, jak na tom hráči jsou. A to nejen fyzicky, ale také psychicky. Které faktory byste sledovali?

Vyřazení ze hry

Velký vliv na formu jednotlivce a náladu celého týmu je nějaká nepříjemnost. Ať už vyřazení hráče, jeho přestup, závažnější zranění nebo jiná tragédie. Co ještě by mohlo mít na hráče vliv? Proto si projděte několik posledních týdnů, abyste měli představu o tom, jak si na tom vámi hodnocený tým z tohoto hlediska stojí. Protože to, že jeden zápas byl vše v pořádku a ten další se něco stalo, pak neznamená, že bude zase vše jako při starém, když ještě nevznikl žádný problém.

Vnitřní i vnější motivace

Pro mnoho hráčů také může platit nějaké individuální motivace, kterou si do toho kterého zápasu nese. Například, je to jejich kulaté zápas, tak se budou snažit. Nebo se jim naopak děje něco nepříjemného v životě, takže je to může psychicky tížit a mohlo by se to promítnout i do hry. Není kvůli tomu samozřejmě potřeba hned všechny začít sledovat jako soukromé očko, ale spíše si udržovat přehled. Kde byste se mohli k informacím o hráčích dostat?

Metoda tréninku a strategie

V mnoha sportech je taktika jedna z věcí, na kterých také velmi záleží. Proto si zkuste najít co nejvíce informací o tom, jak hráči postupují na cvičišti, a odhadněte, jak na tom budou na bojišti. Myslíte, že platí, že kdo je dobrý na tréninku, pak zazáří i na zápase? Možné to je, ale rozhodně to není pravidlem. K tomu pak pomáhá i taktika a strategie trenéra, aby dokázal vykompenzovat neduhy jednotlivců a posílit je jako tým. Proto i trenér je faktor, ke kterému je potřeba přihlédnout.

Vzájemná minulost

Myslíte, že ve sportu neexistuje něco jako zapšklá minulost? To byste se vidili! Skoro jako babky na vsi! Takže se zajisté nezapomeňte podívat, kdy společně hrály dané týmy naposledy a jak to šlo. Je také dobré si prohlédnout, jestli náhodou nemají nějaké hráče, kteří z jednoho týmu přešli do druhého, nebo dokonce trenéry. To vše jsou faktory, které mohou na aktuální výkony mít vliv.

Poradit se

Je také dobré sledovat experty a expertní vysvětlení jak statistik, analýza a zápasů, ale také sázení. I to vám pomůže se v sázkařském prostředí jednak trochu lépe zorientovat, ale také si udělat příslušný obrázek zrovna o situaci, kterou aktuálně řešíte. Nebojte se je tedy sledovat na sociálních médiích ,online přenosech, nebo pročítat speciální blogy a fóra. Všechny názory vám mohou ve výsledku být platné. Koho byste se zeptali jako první a na co?

Vnější podmínky

Na sport mají často vliv i vnější podmínky, například počasí. Když je příliš zima, slunečno, nebo naopak teplo, má to vliv nejen na náladu, fyzický výkon hráčů, ale také na hrací plochu. Například u hokeje při teplém počasí led snadněji taje a je pak náročné na něm bruslit rychleji. Nebo ve velké zimě se zase špatně drží hokejka a lidem je nepříjemně, i když by na to měli být zvyklí. Což může vést i k potřebě podat nižší výkon jen proto, že se již těší do tepla domova, aby upokojili svou potřebu pohodlí a bezpečného prostoru.

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

TABULKA

no articles
126.9 ms