Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Start Jaromíra Jágra v ohrožení: Zranění ho vyřadí na 3–6 týdnů

Jaromír Jágr © google.com

Jaromír Jágr se v přípravě poranil a bude mimo hru až 6 týdnů. V ohrožení je tak nejen start Extraligy, ale i další kola. Co se Jágrovi stalo?

Start Jaromíra Jágra na úvod Extraligy je v ohrožení: Jágr bude mimo hru 3–6 týdnů

Legendární útočník a majitel Rytířů Kladno, Jaromír Jágr, si při tréninku utrhl hamstring. Jeho start proti Pardubicím v úvodu nového ročníku Extraligy je v ohrožení. Za zranění si může Jaromír Jágr sám, jelikož nedbal na doporučení fyzioterapeuta Pavla Koláře. Během klasických sprintů si dal na závaží na kotníky, což nevydržel jeden z jeho kotníků a došlo k poranění.

První zápas Extraligy je naplánován na 18. září, přičemž Kladno mělo hrát proti Pardubicím. Má jít o ostře sledovaný zápas mezi Jágrem a Červenkou. Bohužel, vinou čerstvého zranění je tato show v ohrožení. Ze zranění nedává nikomu vinu, pouze sám sobě. Jágr se zranil zhruba před týdnem, což vysvětluje jeho absenci v několika přípravných zápasech.

„Když jsem se bavil s fyzioterapeutem Pavlem Kolářem o tom, že bych se chtěl pořádně připravit, tak mě upozorňoval, abych nedělal nic, na co není moje tělo zvyklé," komentuje Jágr na svém instagramovém profilu.

Délka rekonvalescence záleží na vážnosti zranění, v dobrém případě Jágr stihne úvod Extraligy, a byl by mimo hru zhruba tři neděle. V opačném případě hrozí, že o Extraligu úvod sezon přijde a bude mimo hru až šest týdnů. Všechno závisí na průběhu léčení. Podle jeho samotných slov ho kotník při normální chůzi neomezuje. Záleží také na tom, co řekne sám Pavel Kolář, až se uvidí s Jágrem.

Nezbývá tedy nic jiného než popřát ikoně Extraligy brzké uzdravení, ať nepropásne úvodní zápas s Pardubicemi.


Přečtěte si také: Mladá Boleslav přišla o zkušeného amerického útočníka

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
122.1 ms