Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Mladá Boleslav přišla o zkušeného amerického útočníka

Steve Moses © bkboleslav.cz

Nová akvizice Mladé Boleslavi bude mimo hru celou sezonu. Co se stalo Stevu Mosesovi?

Steve Moses se vážně poranil a bude chybět celou sezonu Mladé Boleslavi

Pětatřicetiletý americký útočník Steve Moses měl být obrovskou posilou pro Mladou Boleslav. Přišel z Komety Brno do středočeského klubu s cílem pomoci dosáhnout lepších výsledků než v předchozí sezoně. Bohužel, stalo se něco, co si nikdo nepřál – Moses se vážně zranil během pondělního tréninku, když mu praskla achilovka. Operaci, kterou absolvoval včera, má již za sebou, ale rekonvalescence potrvá minimálně šest měsíců.

Podobným zraněním lze jen těžko předcházet, prostě se stanou. Navíc k tomu došlo v rámci naprosto běžného cviku v průběhu ranního rozcvičení," komentoval celou situaci prostřednictvím klubových stránek, ředitel Tomáš Vlasák.

„Stevovi momentálně přejeme hlavně brzké uzdravení a pevné nervy. Víme, jak moc ho to zasáhlo i po psychické stránce. Nic není víc než zdraví," doplnil Vlasák.

Vedení BK Mladé Boleslavi tak začalo hledat náhradu za zraněnou posilu. Boleslav nečeká nic lehkého, trh je přebraný a najít hráče podobných kvalit bude velkým oříškem.

Steve Moses má bohaté zkušenosti, především z evropských soutěží, kde odehrál 567 zápasů a posbíral 349 bodů. Jednu sezonu působil také v brněnské Kometě, kde v základní části posbíral 33 bodů za 20 vstřelených branek a 13 asistencí. V play off dokázal třikrát skóroval
v šesti zápasech.

Steve Moses


Přečtěte si také: Martin Nečas zůstává v Hurricanes, s klubem se dohodl na další dva roky

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
124.9 ms