Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Hokejoví fanoušci hrají například v Amunra

© unsplash.com

Stýská se vám v letní hokejové pauze po něčem s hokejovým tématem? Tak si najděte něco, co vám dopřeje podobný díl vzrušení jako nadšení ze hry.

Může to být například online zábava v Amunra kasínu. Protože na portále https://amunra.cz najdete jistě něco jak s tematikou sportu, tak i jiných, které vás vtáhnou a dopřejí vám chvíle odpočinku i adrenalinu v žilách.

Hokejové i jiné hry

Neexistuje mnoho online her, které by nebyly přímo simulací hokejových zápasů, aby se u nich hokejoví fanoušci stejně dobře pobavili. Ale kasínu Amunra se to podařilo díky velké knihovně her s doopravdy rozličnou tematikou.

A tak v Amunra najdete mnoho automatů, karetních her, živých her a dalších. Jako byste byli znovu v centru dění a nechali se vtáhnout do atmosféry vzrušení a zábavy v jakékoliv z nich. Proto se zkuste inspirovat a využijte hokejovou odstávku v letní sezóně letos jinak. Třeba v Amunra online kasínu.

Hokej za zámoří

Dnes je možné díky velkému rozlišení streamů a všeobecné popularité hokejových zápasů online najít mnoho možností, jak jej můžete v létě, kdy se u nás nehraje, sledovat online. A to za zámořských oblastí, kde je nyní zima. Nebo si tam můžete třeba udělat malý výlet a jak se na zápas stavit jako divák. Tak si jej například zahrát sami na ledě například na jezeře. Protože v globalizovaném světě není nic nemožné.

Deskový nebo pozemní hokej

Ale pokud vás cesta do zahraničí neláká, je možné si hokej aktivně užít přes teplé měsíce i u nás. A to například ten pozemní. Jen na hřišti s pukem a v teniskách. Může to být netradiční setkání zakončené skvělou párty pro vaše přátele. Nebo si, pokud bude pršet, můžete pořídit hokej stolní, jako deskovou hru, a užít si ji večer v pohodě například ve vaší zimní zahradě. Protože hokejová tématika lidi baví, je z čeho vybírat.

Statistiky a ohlédnutí za uplynulou sezónou

A pokud vás baví čísla a statistika, můžete se například na nadcházející sezónu nachystat sesbíráním znalostí o týmech a hráčích. Můžete si udělat malou databázi akcí uplynulé hokejové sezóny a využít ji skvěle v dalších měsících. Můžete aktivně sledovat změny v týmových hráčích a například o nich psát speciální blog nebo na sociální sítě. Nebo si tak jen můžete udělat doma zajímavou hráčskou nástěnku. Cokoliv, co vám myšlenky zaměstná do dalšího zápasu.

V čem na zápas?

A součástí hokejové kultury je i patřičné vybavení a oblečení. A to, samozřejmě, nejen pro hráče, ale také pro fanoušky. Ať už se jedná o merch, tak o pořádné zimní vybavení. Protože, co si budeme vykládat, na stadionu u ledu bývá docela chladno.

Popřemýšlejte a využijte letních výprodejů k tomu, abyste levněji pořídili zateplené kalhoty, bezprsté rukavice nebo například čepici přes uši. To vše se vám bude jistě při pořádném fandění hodit.

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
93.9 ms