Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Chyba v dokumentu: Tvůrci zaměnili otce Davida Pastrňáka

David Pastrňák © google.com

Čerstvě vydaná dokument od Prime Video se dopustil závažné chyby. Jaké chyby se dopustili v dokumentu Faceoff: Inside the NHL?

Trapas v přímém přenosu: Jiří Dopita se nechtěně „stal otcem" Davida Pastrňáka

Zní to jako nepovedený vtípek rádoby internetového vtipálka, ale realita je bohužel jiná. Jedna z předních streamovacích platforem „Prime Video" vydala do světa nový sportovní dokument týkající se hráčů NHL zvaný „Faceoff: Inside the NHL".

V prvním díle se děj symbolicky odehrává kolem Davida Pastrňáka a Williama Nylandera, kteří spolu hokejově vyrůstali ve švédském Södertälje SK, ale nyní proti sobě stojí jako soupeři. David Pastrňák obléká dres Bostonu Bruins, zatímco Nylander Toronto Maple Leafs.

V dokumentu hovoří Pasta o svých začátcích ve Švédsku, o lepším talentu Nylandera, a také o tragickém úmrtí jeho otce, Milana.

A právě tady režie chybovala. Na fotce byl malý David Pastrňák s Jiřím Dopitou, namísto svého otce, a při dalším záběru a zmínce o jeho otci byla zde vystřižena stejná fotka.

I přes tento přešlap ale určitě stojí za to se podívat na dokument. Prime Video má za sebou úspěšné dokumenty, zejména o fotbalistech.

V dokumentu kromě svých začátcích ve Švédsku, úmrtí otce, hovoří také o úmrtí prvorozeného syna Vigga, který odešel pouhých šest dní po porodu.

NHL oficiálně startuje zítra ve 22:30, a máte ho šanci vidět na Nova Sport nebo Voyo. V rámci NHL Global Series byly předehrány dva zápasy v pražské O2 Areně, kde New Jersey Devils byli dvakrát úspěšnější než Buffalo Sabres.

Faceoff: Inside the NHL


Přečtěte si také: Radko Gudas se stal pátým českým kapitánem v NHL

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

TABULKA

no articles
168.0 ms